top of page

Gradus International Piano Festival - igen - en stor succes!


Eero Heinonen fik 5 stjerner i Stiftstidende efter sin meget bevægende koncert ved Gradus festivalen.

Vi fik dermed en skøn afslutning på årets festival onsdag aften. Dagen efter gav Heinonen en meget lærerig og inspirerende masterclass for de unge klavertalenter. Også Kevin Kenner og Artur Jaron underviste med stort engagement og gav de unge mennesker nye idéer til at udvikle deres spil.

Det var særdeles udbytterige masterclasses- noget vi hos Gradus sætter stor pris på. Tusind tak til unge talenter - og til mesterpianisterne for deres fantastiske koncerter og deres indsats ved de mange masterclasses!

Jeg vil også benytte anledningen til at takke alle de øvrigt involverede; pårørende, værtsfamilier, hjælpere og publikum jeres bidrag til nogle herlige dage i en skøn atmosfære med fantastisk klavermusik, kreativitet og en venlig og åben atmosfære.

Endelig skal der lyde en stor tak til vores sponsorer og partnere: Musikhuset Aarhus, Juhl-Sørensen A/S, Augustinus Fonden, A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond, Toyota Fonden, Aarhus Stiftidendes Fond, Oticonfonden, Radisson Blu Scandinavian Hotel Aarhus og Aarhus Kommune!

Jeg ønsker alle en dejlig sommer og håber på at se Jer igen til Gradus International Piano Festival næste år.

------------------- Gradus International Piano Festival came to an end with a very personal and touching performance by Eero Heinonen wednesday night. The day after Eero Heinonen gave a enlightening and inspiring masterclass for the young talents. Also Kevin Kenner and Artur Jaron gave us wonderful and dedicated masterclasses during the festival. It is of the highest value for all of us.Special thanks to the masterpianists for their amazing concerts and masterclasses! I also want to thank warmly all the teachers and parents behind the young talents, who gave all the best they had through very talented piano playing, creativity and a friendly and open atmosphere!!I wish You all the best, joy and succes with the music!I hope to see You all somewhere in our big/small world of piano playing!Kind regardsMartin Lysholm Jepsen. -------------------

De bedste hilsner / sincerely

Martin Lysholm Jepsen


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page