top of page

Koncert i Tivoli var en stor succes

Både publikum og de talentfulde pianisterne var veloplagte og stemningen i top, da Gradus Junior College for første gange holdt koncert i Tivolis koncertsal lørdag d. 15. juni. Der var pianister i alle aldre, fra nuværende studerende på Gradus Junior College til tidligere studerende, herunder den anerkendte og koncertpianist og adjunkt på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Emil Gryesten Jensen. Alle sammen samlet for at optræde til den første koncert af sin slags i Tivolis Koncertsal. I alt optrådte 10 pianister til en festlig koncert med musik af bl.a. Bach, Chopin, Schumann, Liszt, Rachmaninov m. fl.

- Det var en stor ære og fornøjelse for os alle at besøge og optræde i den vidunderlige koncertsal i Tivoli lørdag den 15. juni. Vi sender en varm tak til Tivoli for at give denne oplevelse til vores unge talenter, siger grundlægger af Klaverskolen Gradus og underviser på Gradus Junior College, Martin Lysholm Jepsen.


- Herfra skal der lyde et stort tillykke til mine Gradus-elever og forhenværende studerende, der også optrådte til denne helt særlige koncert. Stor ros til dem alle for deres mod og talent ved at optræde så godt for første gang i en så overvældende og smuk sal. Jeg er meget stolt og glad, også på grund af den venlige og musikalske atmosfære mellem elever og forældre. Jeg ser meget frem til at fortsætte Gradus’ 'teamwork' og g afslutte denne sæson med flere inspirerende koncerter inden ferien, ikke mindst i Wien den 3. juli, uddyber han. Gradus Junior College skal den 3. juli optræde i Wien i Bösendorfer Salon som kulminationen på en lang række koncerter henover sommeren. Læs mere om denne koncert her.

Comentários


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page