top of page

Gustav Piekut vinder P2-prisen


Gustav Piekut, tidligere Gradus-elev, har netop vundet P2's talentpris, som uddeles til særligt lovende og talentfulde, danske musikere. I forbindelse med overrækkelsen af prisen, udtalte P2's fagjury: "Gustav Piekut har i de seneste år markeret sig som en usædvanlig og indlysende begavelse på sit felt. At træde ind på den internationale musikscene med så dristigt et debutprojekt som en indspilning af Beethovens notorisk krævende ’Diabellivariationer’, inden man overhovedet har færdiggjort sine studier, er ambiøst. Men resultatet viser, som alt andet, Gustav Piekut træder frem med, at vi i denne unge musiker har fået en ny, dansk pianist, der både mener det alvorligt med musikken og er i stand til at indfri de høje krav, han stiller til sig selv, lød det i motiveringen fra P2 Prisens fagjury."

Gradus ønsker Gustav stort tillykke med den flotte pris.


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page