top of page

Læs Mette Kiers velkomst til Gradus International Piano Festival

”Hjertelig velkommen til alle deltagere i Gradus International Piano Festival. Det er en tradition og et privilegium at byde unge stortalenter, erfarne verdenspianister og publikum indenfor til klaverfestival i Musikhusets smukke rammer. Med deltagere fra så forskellige lande som Rusland, Polen, Japan, Tyskland, Island, Serbien, Canada, Rumænien, Finland og Danmark er festivalen et glimrende eksempel på, at musik er et universelt sprog, der binder mennesker sammen på tværs af lande og kulturer. Det er en stor fornøjelse at opleve talenter og verdensstjerner fra alle verdenshjørner side om side i Musikhuset.

Alle pianisterne har dedikeret sig i særlig grad til musikken for at opnå perfektion, og nu er de klar til at give alle os, der besøger festivalen, en indlevende live-oplevelse ud over det sædvanlige. Jeg håber, at alle de unge kunstnere på årets festival vil fortsætte med at forfølge kærligheden til musikken med passion og glæde. De repræsenterer vores musikalske fremtid, og jeg håber, at de vil dele deres talent med os i mange år fremover. Jeg ønsker alle en rigtig god klaverfestival og håber, at de musikalske minder bliver i kroppen i mange år fremover.”

Mette Kier, kunstnerisk chef, Musikhuset Aarhus


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page