top of page

Masterclass og koncert med litauere en stor succes


Gradus Junior college`s nyetablerede samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium bød i dagene d 21-23 september på en fantastisk masterclass med professor Aleksandra Zvirblyte, Vilnius. Hun gav tre dages intensiv og inspirerende masterclasses for såvel unge talenter fra Gradus Junior College som studerende fra Konservatoriet.

Repertoiret var især russisk musik af Scriabin, Rachmaninov og Tjaikovsky. Et repertoire som Aleksandra Zvirblyte med sin baggrund og erfaring kunne formidle indlevet og nuanceret.

Med sig havde hun to af sine dygtige studerende fra Ciurlionis School of Arts i Vilnius, Elze Fedorcovaite og Emilis Sarinskas. De gav sammen med Rune Leicht Lund og Ilinca Cutoi Toft et par flotte koncerter hos Klaverfirmaet Juhl-Sørensen lørdag aften og på Konservatoriet søndag eftermiddag.

Koncerten søndag blev afslutningen på tre herlige dage i klavermusikkens tegn!

Både masterclasses og koncerter var åbne og blev fuldt af et pænt antal tilhørere udefra.

En vellykket åbning på Gradus` nye samarbejde med konservatoriet!


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page