top of page

Gradus International Piano Festival blev afrundet med maner!

Torsdag eftermiddag afrundede Mikhail Voskresensky Gradus Festivalen med en meget intens

og inspirerende masterclass for 6 unge pianister.

Det har igen været en herlig festival med pianister i alle aldre, som har vist deres talent og passion for klaverspillet. De har vist på hvor mange måder man kan traktere instrumentet og skabe musikalske oplevelser for publikum. Davit Khrikuli fik fem stjerner i Stiften for sin fantastiske koncert søndag d 17. juni. De andre koncerter blev ikke anmeldt.

En stor tak til de mange pianister, til fondene, der støtter projektet, til Musikhuset - og til alle dem der gav en hånd med, så vi igen kunne få endnu en vellykket Gradus Festival!

Forhåbentligt på gensyn næste år!

De bedste hilsner,

Martin Lysholm Jepsen

____________________

The Gradus Piano festival came to an end thursday with intense and very inspiring masterclasses of Mikhail Voskresensky. I want to thank all of the participants for coming and bringing so much talent and passion through the five concerts and the wonderful masterclasses. It was a various and exciting festival which showed many ways of playing piano and music making!

I wish you all the best in your life and music!

Sincerely,

Martin Lysholm Jepsen

____________________


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page