top of page

Rune vinder Steinway Festivalen og Berlingske Tidende klassiske musikkonkurrence


Den 14- årige Gradus-elev Rune Leicht Lund har netop vundet to konkurrencer.: Førsteprisen i B-gruppen ved årets Steinway Festival i lørdags d 21. april, og guldmedaljen i Berlingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence i København søndag d. 22. april, som kun fem ud af hundrede deltagere får.

Steinway Festivalen samler unge klaverspillere fra hele landet. Der var meget talent at opleve ved årets festival som fandt sted på det skønne Louisiana museum i Humlebæk, og hele arrangementet blev bundet sammen af den engagerede og veltalende konferencier, Mathias Hammer. Udover førsteprisen blev han, ligesom i 2016, udvalgt til at repræsentere Danmark ved den Internationale Steinway festival i Hamburg i September. En storslået begivenhed som han ser meget frem til.

Med den vundne guldmedalje i Belingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence den efterfølgende dag skal Rune desuden spille ved den store afslutningskoncert i Tivolis koncertsal i juni. Her bliver det afsløret hvem af guldvinderne der skal have et musiklegat på 10.000 kr. Mange af landets førende musikere har som unge vundet guld ved Berlingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence.

Klaverskolen Gradus ønsker Rune stort tillykke med de flotte priser. Held og lykke til alle de unge talenter og en stor tak til Juhl-Sørensen for at afholde endnu en inspirerende og velorganiseret Steinway Festival i en god atmosfære. Den er af meget stor betydning for vores unge klaverspillere og lærere.


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page