top of page

Tak for en fantastisk festival!


Gradus International Piano Festival 2017 er nu slut.

Eero Heinonen afsluttede festivalen med et meget lærerigt og inspirerende masterclass for de unge klavertalenter sammen med Kevin Kenner og Artus Jaron, der også underviste og gav de unge mennesker nye idéer til at udvikle deres spil.

Det var særdeles udbytterigt og noget, vi hos Gradus sætter stor pris på. Tusind tak til vores professorer for deres fantastiske indsats med undervisningen og koncerterne!

Jeg vil også benytte anledning til at takke alle deltagerne og publikummet - yngre såvel som ældre - for en vidunderlig weekend fyldt med fantastisk klavermusik, kreativitet og en venlig og åben atmosfære.

Endelig skal der lyde et stort tak til vores fantastiske sponsorer og partnere: Musikhuset Aarhus, Juhl-Sørensen A/S, Augustinus Fonden, A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond, Toyota Fonden, Aarhus Stiftidendes Fond, Oticonfonden, Radisson Blu Scandinavian Hotel Aarhus og Aarhus Kommune!

Jeg ønsker jer alle en dejlig sommer og håber på at se jer igen til Gradus International Piano Festival næste år.

De bedste hilsner,

Martin Lysholm Jepsen


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page