top of page

Gradus International Piano Festival 2016

Gradus har den store glæde for fjerde gang at kunne indbyde fjerde til festival med helt unge talenter og verdenspianister. Denne gang i selskab med Århus Symfoniorkester!

Gradus er meget glade dette samarbejde med byens orkester, som spiller ved afslutningskoncerten d.24. juni. Her er den 81-årige russiske mesterpianist Mikhail Voskresensky og det kun 12-årige stortalent Rune Leicht Lund solister i skønne koncerter af Mozart og Beethoven. Det hele åbnes d 20. juni af 9 helt unge supertalenter fra 7 forskellige lande. D. 21. kan man for første gang i Danmark opleve den franske mester Pascal Devoyon , 2. pris vinder ved Tjaikovskilj-konkurrencen. D.22. juni spiller den unge og meget karismatiske virtuos Tamar Beraia fra Georgien. Alle fire koncerter finder sted Musikhusets Symfonisk sal. Der vil være åbne masterclasses under festivalen. Billetsalg og mere info på http://musikhusetaarhus.dk/kampagner/gradus-international-piano-festival/

Senere på foråret vil endeligt program for masterclasses og åbningskoncerten kunne findes her på siden.

På gensyn til en herlige klaverdage i Musikhuset Aarhus!


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page