top of page

Rune Leicht Lund vinder 'Grand Prix'  i Litauen.

Den gamle kurby Druskininkai, som er hjemby for den berømte litauiske komponist og maler M.K.Ciurlionis, blev fra d. 14-23. August traditionen tro fyldt med klassisk musik, da konkurrencen'Music without Limits' blev afholdt for 15.gang. Klaverfestivalen tiltrak som sædvanlig over 100 pianister fra mange Østeuropæiske lande- nogle endda helt fra Kasakhstan.

Udover konkurrencedelen byder festivalen også på koncerter og kurser for de deltagende. Enkelte pianister fra Vesteuropa havde begivet sig til Litauen for at deltage, heriblandt 11-årige Rune Leicht Lund, som startede sin klaverundervisning på Gradus for godt 3 år siden.

Druskininkai er særdeles populær blandt turister, og indimellem al klaverspillet fandt Rune og hans far da også tid til at nyde restauranterne og til en tur i ét af byens enorme vandlande.

Rune deltog i alderskategorien 11-13 år, hvor han vandt hovedprisen 'Grand Prix' i konkurrence med 15 klavertalenter fra blandt andet Rusland, Georgien- og selvfølgelig Litauen. Udover æren er Rune blevet inviteret til at give koncerter i Georgien til foråret 2016.


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page