top of page

Hør Emil Gryesten før debuten i Carnegie Hall!


Den danske pianist Emil Gryesten Jensen debuterer 21. Juli i den berømte Carnegie Hall i New York, USA. Den 27. juni er der mulighed for at komme ind at høre hans debutprogram i Musikhuset Aarhus.

Emil Gryesten er tidligere studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium og ved klaverskolen Gradus. Han har vundet adskillige priser og står nu over for sin debut i den berømte Carnegie Hall i New York d. 21. juli. Som opvarmning spiller han sit program for det aarhusianske publikum. Program: Haydn: Sonate i Es-dur Liszt: Reminiscenser fra Norma Liszt: Geneves klokker, fra Années de pèlerinage Ravel: Pavane for en afdød prinsesse Prokofiev: Sonate nr. 6, A-dur

Fri entré

Arrangør: Musikhuset Aarhus


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page