top of page

Gradus byder Velkommen til Klaveraften i Egå

Onsdag d 16. maj kl 19.30 giver to af landets mest markante unge pianister koncert sammen hos Klaverfirmaet Juhl-Sørensen, muslingevej 40 i Egå.

Emil Gryesten Jensen har vundet en lang række priser i sin karriere og er i færd med at udgive sin fjerde CD. Han har studeret ved Sibelius Akademiet i Helsinki og ved det prestigefulde Lake Como i Italien. Emil står overfor sin debut i Carnegie Hall i New York i juli måned.

Ved koncerten spiller Emil værker af Liszt og Prokofiev.

14- årige Rune Leicht Lund har netop vundet den Danske Steinway Festival samt Guld ved Berlingske Tidendes klassiske Musikkonkurrence.

Rune blev landskendt som vinder af DR´S ”Vidunderbørn ” i 2015. Rune spiller denne aften værker af Beethoven, Chopin og Liszt. Emil har grundlagt sin karriere ved studier på Klaverskolen Gradus, hvor også Rune har fået sin undervisning siden han var 8 år.

Der er fri éntre og Gradus byder på et glas efter koncerten.

Varighed ca 80 min.


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page