top of page

Rune vinder DR´s "Vidunderbørn"

Rune Leicht Lund er 12 år og startede med at spille klaver som 8-årig på Gradus. Han har siden arbejdet med stor entusiame ved klaveret mange timer om dagen og har allerede spillet adskillige koncerter og opnået topplaceringer ved 8 konkurrencer i Ind-og udland. Rune har haft en stor oplevelse ved at være med i Vidunderbørn. Det har været krævende men også sjovt og udviklende at blive udfordret på nye måder. Han har sideløbende med prøverne i København fulgt fået sin faste undervisning to gange om ugen på Gradus. Nu glæder han sig til at fortsætte arbejdet med nye værker og mindre rejseri. Rune har fået megen positiv respons gennem forløbet og flere koncerttilbud,så der bliver rig lejlighed til at opleve Rune live fremover. Ikke mindst når han d 24. juni skal være solist med Århus Symfoniorkester i hans yndlingskomponist Beethovens 2. klaverkoncert i Musikhuet Aarhus. Her et link til Finalen i "Vidunderbørn" https://www.dr.dk/tv/se/vidunderboern/vidunderboern-11 Og til Radioens udsendelse med Rune fra d 13. dec. http://www.dr.dk/radio/ondemand/p2/vidunderboern-12#!/ Gradus ønsker Rune stort Tillykke og godt arbejde videre med musikken.

Tusinde tak til alle Jer der har fulgt og støtte Rune undervejs i showet!

Også tillykke til DR som i dette program har haft succes med at bringe klassisk musik og dens unge talenter i fokus for en bredere kreds af tilhørere. Dette kan forhåbentlig afskaffe visse fordomme og skabe mere åbenhed og nysgerrighed overfor den klassiske musik.


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page